ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΗΛΙΟΥ

ULTRA PELION TRAIL

O Αθλητικός Σύλλογος Ορεινό Τρέξιμο του Πηλίου ( ULTRA PELION TRAIL ) διοργανώνει τον 8ο αγώνα ορεινού τρεξίματος Ultra Pelion Trail.  Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και περιλαμβάνει  αγώνες 20 χλμ. 1350 D+ και 9 χλμ. +600 D στο βουνό των Κενταύρων. Η σημαία της εκκίνησης και του τερματισμού θα κυματίσει στο χιονοδρομικό κέντρο του Χάνια Πηλίου, ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά ολόκληρης της χώρας.

Ο αγώνας εξελίσσεται μέσα από τα καλντερίμια της Πορταριάς – Μακρυνίτσας στα μονοπάτια του δάσους και από τις κορυφές του Πηλίου στις άγριας ομορφιάς παραλίες του Αιγαίου, αλλά και στις ήμερες ακτές του Παγασητικού, προσφέροντας  μοναδική εναλλαγή σκηνικού μεταξύ βουνού και θάλασσας με φόντο τους μύθους και τους θρύλους του Μαγικού Βουνού. Το Ultra Pelion Trail προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις της Ultra Trail κοινότητας!

Χάρη στην πολύτιμη συνδρομή φίλων, χορηγών και εθελοντών ο Ultra Pelion Trail  μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη των Υπέρ-μαραθωνίων ορεινού τρεξίματος.

Η  διοργάνωση ενός τέτοιου αγώνα, προσφέρει ανεκτίμητη αξία τόσο στην περιοχή που τον φιλοξενεί αλλά και στους συμμετέχοντες – αθλητές που θα βιώσουν την μοναδική ομορφιά  του Πηλίου. Οι συμμετοχές των αθλητών είναι από την παγκόσμια κοινότητα της Ultra Trail που ταιριάζει απόλυτα στα όμορφα παραδοσιακά χωριά, Πορταριά και Μακρυνίτσα, που θα φιλοξενήσουν την υποδοχή και τις υποδομές του αγώνα για όγδοη φορά!

Εδώ και  επτά χρόνια, η διοργάνωση εξασφαλίζει ένα μοναδικό, υψηλής τεχνικής και αντοχής αγώνα 80 χλμ. , υψομετρικής διαφοράς που ξεπερνά τα 4000μ και διαδραματίζεται σε 100% φυσικό περιβάλλον, διαμορφωμένο και διαγραμμισμένο στα χειροποίητα μονοπάτια από τον ίδιο τον Κώστα Τσαντό και την ομάδα του.

Επίσης, προγραμματίζονται και μικρότεροι αγώνες  τρεξίματος 23 και  10 χιλιομέτρων για να προσελκύσουμε και να μυήσουμε σιγά σιγά στο υπέροχο αυτό άθλημα το απλό κοινό, αθλητές άλλων δραστηριοτήτων αλλά και παιδιά δίνοντας έτσι το έναυσμα να έρθουν κοντά στην φύση και να εξελίξουν τα αθλητικά ταλέντα και δεξιότητές τους.

Οι διοργανωτές του Ultra Pelion Trail, εξασφάλισαν την προβολή των χορηγών μέσω των παρακάτω προωθητικών ενεργειών:

  • Η επίσημη ιστοσελίδα upt.gr αλλάζει σε μια πιο σύγχρονη και ενημερωμένη με όλα τα σχετικά δρώμενα του αθλήματος και συναφή, προκειμένου να αυξήσει την επισκεψιμότητα πριν και μετά την διοργάνωση
  • Με την επίσημη πια ιστοσελίδα θα υλοποιηθεί η web εκστρατεία της στα Social Media.
  • Έχει ήδη προγραμματιστεί επαγγελματική βιντεοσκόπηση των κυριότερων στιγμών του αγώνα, εκκίνηση - τερματισμός και οι 9 σταθμοί καθώς και φωτογράφιση όλων των αθλητών με την  προσωπική τους συνέντευξη.
  • Πριν και μετά την πραγματοποίηση του ULTRA PELION TRAIL θα υπάρξει, επικοινωνία και ενημέρωση για το αθλητικό γεγονός, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, social media, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Για όλα τα παραπάνω έχουμε την πεποίθηση ότι η συνεργία και συνεργασία με όλους εσάς θα είναι το μυστικό της επιτυχίας, οπότε και σας προσκαλούμε να ενταχθείτε στην ομάδα χορηγών και υποστηριχτών του  8ου Ultra Pelion Trail.

Οι κατηγορίες των χορηγιών, για την υποστήριξη αυτού του μοναδικού αθλητικού γεγονότος στα μονοπάτια των Κενταύρων, είναι οι παρακάτω:

Α. Χρυσή χορηγία άνω των 1.500 €

Β. Ασημένια χορηγία άνω των 800 €

Γ. Χάλκινη χορηγία 500 €

ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ULTRA PELION TRIAL

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR5001102670000026700581734

ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΗΛΙΟΥ

Παρακαλώ κατά την κατάθεσή σας να βάλετε τα στοιχεία της εταιρείας σας.

 

Θα χαρώ να σας ενημερώσω προσωπικά και να σας απαντήσω σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την συμμετοχή σας σε αυτό το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Χώρας μας, το Πήλιο. 

Θα χαρούμε να είστε μαζί μας !!

Εκ μέρους της  Διοργάνωσης                                                               

Κώστας Τσαντός

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κιν.τηλ.: +306907626899

Email   :  tsantoskostas@yahoo.gr

Site: www.upt.gr

 

Photo Gallery

titleimg1
titleimg1
titleimg1
titleimg1
titleimg1
titleimg1
titleimg1